ZorgZaak TV

Op deze pagina kunt u de laatste uitzendingen van ZorgZaak TV zien. De meest recente aflevering vindt u altijd bovenaan.

ZorgZaak TV, oktober 2017
De ZorgZaak is al bijna 25 jaar een vertrouwd adres voor goede thuiszorg in de provincie Drenthe. Vandaag mochten we met ZorgZaak TV een kijkje nemen bij één van onze cliënten in Beilen.

 

 

ZorgZaak TV, 15 juni 2017
Op zaterdag 17 juni a.s. wordt in het Zlimthuis Beleefhuis in Het Klooster Hoogeveen een Open Dag georganiseerd van 11.00 tot 16.00u.
ZorgZaak TV kreeg alvast een voorproefje. 

 

ZorgZaak TV, 8 juni 2017
Vakantiewerk als zorgverlener bij de ZorgZaak. Wat houdt dat precies in? In deze uitzending van ZorgZaak TV spreken we met een cliënt, een huishoudelijk verzorgende en een planner over vakantiewerk bij de ZorgZaak.

 

ZorgZaak TV, 14 april 2017
Huize De Eik in Slagharen is al volop in Paasstemming. Veel van de paasversiering is gemaakt in de dagbesteding van Huize De Eik.

ZorgZaak TV mocht even meekijken bij de dagbesteding. Erg leuk! En net als bewoners en medewerkers van Huize De Eik, wensen wij ook iedereen een heel vrolijk Pasen!

ZorgZaak TV, 18 november 2016
De ZorgZaak gaat in de regio Zuidwest-Drenthe samenwerken met Carepool en Zorggroep Noorderboog. De organisaties gaan gebruik maken van elkaars expertise waardoor er meer tijd vrijkomt voor directe cliëntenzorg. Op 17 november was de eerste bijeenkomst van wijkverpleegkundigen en wijkbegeleiders. ZorgZaak TV maakte een korte impressie.

 

 

ZorgZaak TV, 10 november 2016
De cliëntenraad van de ZorgZaak heeft sinds kort een nieuwe voorzitter. Een mooie aanleiding voor ZorgZaak TV om kennis te maken en eens wat meer te weten te komen over de cliëntenraad.

 

ZorgZaak TV, 28 augustus 2016
Op zondag 28 augustus verzorgde het fietsensemble Pep! een bijzonder optreden in De Zorgvilla Veenoord. ZorgZaak TV maakte een muzikaal verslag...

 

ZorgZaak TV, 8 juni 2016
De ZorgZaak gaat de papieren zorgdossiers vervangen door digitale dossiers, ook wel bekend als ECD (Elektronisch Cliënten Dossier). ZorgZaak TV sprak met Sietske Wildeman, directeur van de ZorgZaak en Madelon Berg, wijkverpleegkundige over de invoering van dit digitale dossier.

 

 

ZorgZaak TV, 29 april 2016
 In deze aflevering van ZorgZaak TV nemen we een kijkje bij Huize De Eik in Slagharen. De ZorgZaak is hier verantwoordelijk voor de zorgverlening van de bewoners.

 

 

ZorgZaak TV, Special Week van Zorg en Welzijn (3/3), 17 maart 2016
Het is de Week van Zorg en Welzijn. Het thema is: "Zo werkt zorg". ZorgZaak TV laat u zien hoe thuiszorg werkt door interviews met een cliënt, een mantelzorger en een wijkverpleegkundige.
Vandaag deel 3: De wijkverpleegkundige.

 

ZorgZaak TV, Special Week van Zorg en Welzijn (2/3), 16 maart 2016
Het is de Week van Zorg en Welzijn. Het thema is: "Zo werkt zorg". ZorgZaak TV laat u zien hoe thuiszorg werkt door interviews met een cliënt, een mantelzorger en een wijkverpleegkundige.
Vandaag deel 2: De mantelzorger.

 

ZorgZaak TV, Special Week van Zorg en Welzijn (1/3), 15 maart 2016
Het is de Week van Zorg en Welzijn. Het thema is: "Zo werkt zorg". ZorgZaak TV laat u zien hoe thuiszorg werkt door interviews met een cliënt, een mantelzorger en een wijkverpleegkundige.
Vandaag deel 1: De cliënt.

 

ZorgZaak TV, aflevering 6, 9 maart 2016
In deze uitzending van ZorgZaak TV een update van de stand van zaken met betrekking tot de overname van cliënten en medewerkers van TSN indien het faillissement definitief zal worden uitgesproken.

ZorgZaak TV, aflevering 5, 9 februari 2016
ZorgZaak directeur Ruud Slot reageert op berichten in de media dat de ZorgZaak de taken van het mogelijk failliete TSN zou overnemen

 

ZorgZaak TV, aflevering 4, 17 december 2015
Met deze keer informatie over de innovatieve Medido medicijndispenser

 

ZorgZaak TV, aflevering 3, 1 december 2015
Een kennismaking met de afdeling Planning van de ZorgZaak

 

 

ZorgZaak TV, aflevering 2, 19 november 2015
Over het project 'Hart in de Wijk'

 

ZorgZaak TV, aflevering 1, 05 november 2015
Introductie