icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

ZorgZaak TV

Hieronder kunt u de laatste uitzendingen van ZorgZaak TV zien. De meest recente aflevering vindt u altijd bovenaan.

Wilt u de videopresentatie van de ZorgZaak bekijken? Klik dan hier.

 

ZorgZaak TV, mei 2020

Werken als Huishoudelijk Verzorgende in deze Corona tijd, hoe gaat dat? ZorgZaak TV sprak met één van de huishoudelijk verzorgenden van de ZorgZaak. De microfoon op een stok zodat we afstand konden houden. Maar al snel kwam er een clown roet in het eten gooien. Hoe dat afloopt? Neem zelf een kijkje!

 

ZorgZaak TV, december 2019

Bij de ZorgVilla in Veenoord kunnen de bewoners sinds enige tijd een virtueel fietstochtje maken. Maar wat is dat eigenlijk: virtueel fietsen? ZorgZaak TV was nieuwsgierig en sprong achterop.

 

ZorgZaak TV, december 2019

ZorgZaak TV was op bezoek bij voetbalvereniging HZVV , waar het 'walking football' team Old Stars net is begonnen aan de wekelijkse training. De ZorgZaak is hoofdsponsor van het Old Stars team..

Meer informatie over Old Stars en Walking Football op:
https://www.hzvv.nl/team/181/oldstars/ of
https://oldstars.nl/walking-football

 

ZorgZaak TV, mei 2019

Op 17 mei 2019 is het woonzorgcomplex Kloosterstaete geopend door de Commissaris van de Koning van Drenthe: mevrouw Jetta Klijnsma. Natuurlijk was ZorgZaak TV daar bij.

 

ZorgZaak TV, maart 2019

In deze aflevering van ZorgZaak TV bezoeken we de nieuwe woon-zorg locatie van de ZorgZaak: Kloosterstaete in Hoogeveen. Inmiddels zijn de eerste bewoners gearriveerd, we spreken met de Manager Gastvrijheid & Gezondheid van Kloosterstaete: Albert Leunge. Meer informatie over Kloosterstaete of een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel 0528 - 341 965 of kijk op www.kloosterstaete.nl.

 

ZorgZaak TV, februari 2019

Er wordt druk gebouwd bij de ZorgVilla in Veenoord! Voldoende reden voor ZorgZaak TV om eens een kijkje te gaan nemen.

Wil je meer informatie? Kijk eens op www.dezorgvilla.nl! 

 

ZorgZaak TV, november 2018
Speciaal voor mensen met een zorgvraag wordt in het centrum van Hoogeveen het appartementencomplex Kloosterstaete gebouwd. ZorgZaak TV nam een kijkje en sprak met ZorgZaak directeur Bas Slot over dit nieuwe concept.

 

 

Klik hier voor meer ZorgZaak TV! 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965