icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

ZorgZaak TV

Hieronder kunt u de laatste uitzendingen van ZorgZaak TV zien. De meest recente aflevering vindt u altijd bovenaan.

Wilt u de videopresentatie van de ZorgZaak bekijken? Klik dan hier.

ZorgZaak TV, mei 2022 Internationale Dag van de Zorg

Op 12 mei is het de internationale Dag vd Zorg. Een dag waarop de zorgverleners extra in het zonnetje worden gezet. ZorgZaak TV sprak met 4 medewerkers van de ZorgZaak over het werken in de zorg.

 

ZorgZaak TV, april 2022 Jeu de Boules bij Kloosterstaete

In deze uitzending van ZorgZaak TV nemen we een kijkje bij de woonzorg locatie "Kloosterstaete" in Hoogeveen, waar de bewoners sportief bezig zijn op de Jeu de boulesbaan. Samen in beweging zijn, goed voor lichaam en geest!

 

Promovideo Kloosterstaete

Gastvrijheid, Gezondheid en Gemak staan centraal bij onze woonzorglocaties. Zoals bijvoorbeeld bij Kloosterstaete in Hoogeveen. Nieuwsgierig? Maak eens een afspraak voor een bezichtiging!

ZorgZaak TV, juni 2021

Bij Kloosterstaete in Hoogeveen hebben ze sinds kort een belevenistafel, waar de bewoners veel gebruik van maken. Maar wat is dat eigenlijk, een belevenistafel? ZorgZaak TV ging op onderzoek uit. 

ZorgZaak TV, mei 2020

Werken als Huishoudelijk Verzorgende in deze Corona tijd, hoe gaat dat? ZorgZaak TV sprak met één van de huishoudelijk verzorgenden van de ZorgZaak. De microfoon op een stok zodat we afstand konden houden. Maar al snel kwam er een clown roet in het eten gooien. Hoe dat afloopt? Neem zelf een kijkje!

 

ZorgZaak TV, december 2019

Bij de ZorgVilla in Veenoord kunnen de bewoners sinds enige tijd een virtueel fietstochtje maken. Maar wat is dat eigenlijk: virtueel fietsen? ZorgZaak TV was nieuwsgierig en sprong achterop.

 

ZorgZaak TV, december 2019

ZorgZaak TV was op bezoek bij voetbalvereniging HZVV , waar het 'walking football' team Old Stars net is begonnen aan de wekelijkse training. De ZorgZaak is hoofdsponsor van het Old Stars team..

Meer informatie over Old Stars en Walking Football op:
https://www.hzvv.nl/team/181/oldstars/ of
https://oldstars.nl/walking-football

 

ZorgZaak TV, mei 2019

Op 17 mei 2019 is het woonzorgcomplex Kloosterstaete geopend door de Commissaris van de Koning van Drenthe: mevrouw Jetta Klijnsma. Natuurlijk was ZorgZaak TV daar bij.

 

 

 

Klik hier voor meer ZorgZaak TV! 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Het Haagje 129A
7902 LE Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965