icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Over ons

Presentatie Video

Beelden zeggen meer dan woorden. Deze videopresentatie is in 2018 gemaakt en laat in het kort zien wat de ZorgZaak is en doet.

Lees meer

Wij maken het verschil

Thuiszorg? Natuurlijk bij de ZorgZaak. Onze missie: het verschil maken in het leven van mensen. Al 25 jaar leveren wij (thuis)zorg in Drenthe en de omliggende gemeenten.

Lees meer

Zorginnovatie

De zorg is continu in ontwikkeling. De ZorgZaak staat bekend als initiator van veel innovatieve projecten. Projecten die ervoor zorgen dat uw zorg bij ons altijd in goede handen is.

Lees meer

Mantelzorg

Mantelzorgers zijn voor de ZorgZaak een vanzelfsprekende en noodzakelijke kernpartner bij het leveren van passende zorg of begeleiding. De ZorgZaak vindt het belangrijk dat de positie van de mantelzorgers duidelijk is vormgegeven in het zorgproces.

Lees meer

Cliëntenraad

De ZorgZaak heeft een cliëntenraad die op basis van haar eigen reglement onafhankelijk opereert

Lees meer

Klanttevredenheid

Wat doen we goed? Wat kunnen we beter doen? Bij de ZorgZaak weten graag wat onze klanten van ons vinden. Daarom onderzoeken we dat regelmatig met een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door een onafhankelijke instantie.

Lees meer

Kwaliteit

Cliënten van de ZorgZaak hebben recht op zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kwaliteit is dan ook een speerpunt van de ZorgZaak, het verbeteren van de kwaliteit van onze zorgverlening is een continue proces.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965