icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Over ons

Wij maken het verschil

Uw zorg, onze zaak. Onze missie: het verschil maken in het leven van mensen. Al meer dan 25 jaar leveren wij (thuis)zorg in Drenthe, Overijssel en Groningen.

Lees meer

Mantelzorg

Mantelzorgers zijn voor de ZorgZaak een vanzelfsprekende en noodzakelijke kernpartner bij het leveren van passende zorg of begeleiding. De ZorgZaak vindt het belangrijk dat de positie van de mantelzorgers duidelijk is vormgegeven in het zorgproces.

Lees meer

Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen

Bij de ZorgZaak zijn wij van mening dat wij, als onderneming in de zorgsector, onze cliënten, ons personeel, maar ook de wereld om ons heen van dienst moeten zijn.

Lees meer

Cliëntenraad

De ZorgZaak heeft een cliëntenraad die op basis van haar eigen reglement onafhankelijk opereert

Lees meer

Cliëntondersteuning

Een cliëntondersteuner helpt u uw zorg goed te organiseren. Een cliëntondersteuner helpt u om bewuste keuzes te maken over uw zorg.

Lees meer

Cliëntvertrouwenspersoon

Bij de ZorgZaak hebben wij voor jeugdigen en volwassenen een cliëntvertrouwenspersoon.

Lees meer

Klanttevredenheid

Wat doen we goed? Wat kunnen we beter doen? Bij de ZorgZaak weten graag wat onze klanten van ons vinden. Daarom onderzoeken we dat regelmatig met een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door een onafhankelijke instantie.

Lees meer

Kwaliteit

Cliënten van de ZorgZaak hebben recht op zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Kwaliteit is dan ook een speerpunt van de ZorgZaak, het verbeteren van de kwaliteit van onze zorgverlening is een continue proces.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Het Haagje 129A
7902 LE Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965