icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Zorg van de ZorgZaak

Op deze pagina vindt u informatie over onze zorgverlening en andere handige informatie.

Begeleiding

De ZorgZaak is gespecialiseerd in het begeleiden en verzorgen van mensen met een begeleidingsvraag. Afhankelijk van de aard van de vraag wordt een passend begeleidingsplan gemaakt.

Lees meer

Huishoudelijke hulp

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat werkzaamheden als bijvoorbeeld ramen lappen, bedden verschonen, dweilen of stofzuigen te zwaar worden. Dan is hulp bij het zwaarder huishoudelijk werk een uitkomst.

Lees meer

Eerstelijns Verblijf

Kunt u om medische redenen tijdelijk niet thuis wonen? Bij Eerstelijns Verblijf woont u enkele dagen of weken (maximaal 12 weken) in een woonlocatie van de ZorgZaak.

Lees meer

Onze woon-zorg locaties

De ZorgZaak heeft een drietal woon-zorg locaties: Kloosterstaete in Hoogeveen, De ZorgVilla in Veenoord en Huize De Eik in Slagharen. Op deze woonlocaties van de ZorgZaak kunnen de bewoners comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg wonen.

Lees meer

Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is zorg die gericht is op het verlichten van klachten bij een levensbedreigende ziekte. Palliatieve zorg is niet gericht op genezing, maar op de kwaliteit van leven.

Lees meer

Jeugdzorg

De ZorgZaak biedt ambulante begeleiding voor jeugdigen, ouders/opvoeders, gezinnen en professionals. Dat doen wij in samenwerking met andere aanbieders, scholen en wijkteams..

Lees meer

Wachttijden

Informatie over de wachttijden c.q. wachtlijsten voor het aanvragen van zorg bij de ZorgZaak

Lees meer

Informatie over uw gemeente

De ZorgZaak is werkzaam in de provincie Drenthe en een aantal gemeenten in Groningen en Overijssel. Op deze pagina vindt u specifieke informatie over de zorg in uw gemeente.

Lees meer

Uitleg over de wetten voor zorg en ondersteuning

Uitleg over de wetten voor zorg en ondersteuning. We vertellen bij iedere wet ook steeds bij welke organisatie u moet zijn. En hoe u mee kunt praten over de zorg en ondersteuning die bij u past.

Lees meer

Links

Op deze pagina ziet u een verzameling van een aantal externe interessante en handige websites.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965