• overlay

  Harde les

  Het is vakantietijd als ik deze blog schrijf. Het is druk zoals ieder jaar in deze periode. En terwijl ik ’s avonds, genietend van een bakje gele vla, de dag overpeins moet ik denken aan een van mijn collega’s. Meer over Blog: Harde les... (Ellen Wiersma)

 • overlay

  Bijzonder

  Rond een uur of 12 stond ik voor een aantal keuzes: ik kon mijn broodje eten op kantoor in mijn eigen gezelschap, of ik rij naar de cliënt waar ik begin van de middag ingepland stond en vraag hem of hij het leuk vindt om samen met mij te lunchen. Meer over Blog: Bijzonder (Ellen Wiersma)

 • overlay

  Positief

  Vanochtend stapte ik mijn auto op weg naar mijn eerste klant. Mijn anders zo gemotiveerde werkhouding was vandaag ver te zoeken. Ik vroeg mij af, hoe het toch kon dat ik me zo voelde…want ik ben oprecht dol op mijn werk. Meer over Blog: Positief (Ellen Wiersma)