icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Eerstelijns Verblijf bij de ZorgZaak

De woonlocaties van de ZorgZaak

De ZorgZaak heeft woonlocaties in Hoogeveen, Veenoord en Slagharen. Hier kunt u comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg wonen.
In onze woonlocaties bieden wij kleinschalig wonen met zorg aan, waarbij gezondheid, gastvrijheid en gemak centraal staan.

Aanmelden of meer informatie
Wij geven u graag informatie en kunnen u eventueel helpen bij het aanvragen van de zorgindicatie. 
Bel met ons klantbureau (0528 - 341 965) of stuur een e-mail naar info@zorgzaak.nl

Woonlocatie Hoogeveen Kloosterstaete

In het centrum van Hoogeveen vindt u het appartementen complex Kloosterstaete. Kloosterstaete is bestemd voor mensen met een zorgvraag. Hier kunt u comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg wonen.

Lees meer

Woonlocatie Veenoord De ZorgVilla

In Veenoord/Nieuw-Amsterdam in Drenthe is de ZorgVilla gevestigd, een kleinschalige woonzorg accommodatie. In De ZorgVilla wordt professionele zorg geboden aan mensen met een lichamelijke en/of geestelijke zorgvraag.

Lees meer

Woonlocatie Slagharen Huize De Eik

In het voormalig kloosterpand 'De Eik' in Slagharen is een prachtig zorgcentrum gevestigd. In ruime en volledig uitgeruste appartementen kunnen de bewoners verzekerd zijn van goede zorg in een uitstekende leefomgeving.

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965