icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Zorginnovatie

De zorg is continu in ontwikkeling. De ZorgZaak staat bekend als initiator van veel innovatieve projecten. Projecten die ervoor zorgen dat uw zorg bij ons altijd in goede handen is. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan.

Het Klooster Hoogeveen

Jong en oud, ziek en niet ziek, vanuit Het Klooster Hoogeveen, een initiatief van de ZorgZaak, wordt ondersteuning en informatie gegeven om fit door het leven te gaan. Het begrip fit is het verbindende thema tussen voeding, beweging, vitaliteit, preventie, domotica en e-health. Informeren en ervaren staan centraal in dit voor Nederland unieke concept. Daarnaast worden er, onder de naam van 'Kloosterstaete', 36 appartementen gebouwd voor mensen met een zorgbehoefte die (nog) zelfstandig kunnen wonen. Kloosterstaete zal medio 2019 worden opgeleverd. 

Klik hier voor de website van Het Klooster Hoogeveen

 

Zlimthuis

In samenwerking met Zlimthuis heeft de ZorgZaak in Het Klooster Hoogeveen een z.g. 'Beleefhuis' gerealiseerd.
Het Beleefhuis is een uniek slim huis waar iedereen zich kan laten inspireren en adviseren over woningaanpassingen die de mogelijkheid bieden om langer comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Gemak, comfort en veiligheid!
In het Beleefhuis wordt u voorzien van tips en advies en ervaart u de meest uiteenlopende oplossingen. Denk daarbij o.a. aan comfort verhogende producten en de naadloze installatie daarvan, maar ook aan:

  • Inbraakbeveiliging
  • Val- en brandpreventie
  • Domotica
  • Persoonsalarmering
  • Mantelzorg

De ZorgZaak integreert het aanbod van Zlimthuis in haar manier van zorgverlening.

 

Klik hier voor meer informatie over Zlimthuis

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965