icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

De ZorgZaak Groep

De ZorgZaak Groep bestaat uit verschillende onderdelen te weten De ZorgZaak, MartiniZorg en PsyValens.  

 

De ZorgZaak

Op deze website vindt u alle informatie over de ZorgZaak en de producten en diensten die worden aangeboden. Ook de woonlocaties van de ZorgZaak: Kloosterstaete in Hoogeveen, Huize De Eik in Slagharen en de ZorgVilla in Veenoord horen bij de ZorgZaak. 

 

MartiniZorg

Martinizorg biedt begeleiding, behandeling, verpleging en verzorging aan mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig/begeleid te kunnen (blijven) wonen. Bij Martinizorg verlenen wij zorg waarin de mens en zijn persoonlijke behoeften centraal staan. Deze zorg bieden wij zowel ambulant als op onze begeleid wonen locaties. 
Het hoofdkantoor van MartiniZorg is gevestigd in Groningen; daarnaast zijn er woonlocaties in de stad Groningen, Beerta en Sellingen. 
Klik op de onderstaande button voor meer informatie over MartiniZorg.

Naar de website van MartiniZorg

 

 

PsyValens

PsyValens is een psychologenpraktijk waar geestelijke gezondheidszorg aangeboden wordt aan cliënten in de drie Noordelijke provincies van Nederland. PsyValens biedt generalistische basis GGZ en specialistische GGZ-behandelingen en begeleiding aan. Dit doen wij niet enkel in de Nederlandse taal, maar ook in het Arabisch, Frans en Engels.

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over PsyValens.

Naar de website van PsyValens

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965