icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Wij maken het verschil

Wij maken het verschil!Op één van de heipalen onder het fundament van het hoofdkantoor van de ZorgZaak is bij de bouw geschilderd: " Maak het verschil in het leven van mensen!". Deze missie is letterlijk het fundament van de ZorgZaak, waar iedere medewerker zich van bewust is en dagelijks mee bezig is. 

Een goed begin is het halve werk

De werkwijze van de ZorgZaak is simpel: een goed begin is het halve werk! Door direct in het begin de juiste mensen met de juiste aanpak (ondersteund door de juiste middelen) in te zetten, kan veel worden bereikt in het gehele zorgtraject. Daar waarvan toepassing kiezen wij voor een integrale benadering vanuit het fysieke en psycho-sociale aspect.  We zetten zoveel mogelijk in op zelfredzaamheid en zelfstandigheid en gebruiken -daar waar mogelijk - de nieuwste technologieën en zorginzichten. 

Drentse Onderneming van het Jaar

In 2016 werd de ZorgZaak uit 120 Drentse bedrijven geselecteerd als één van de drie finalisten voor de titel "Drentse Onderneming van het Jaar 2016". Voor de finale werd onderstaande informatiefilm gemaakt. Directeur Ruud Slot:"Eerst de mens, dan de regels. Niet andersom".

Zorgorganisatie van het Jaar

25 jaar geleden is de ZorgZaak gestart vanuit de visie dat de thuiszorg beter kon en moest. Ons motto: wij maken het verschil in het leven van mensen. Door op een eigen manier in te springen op behoeften in de markt werd de ZorgZaak  2009  uitgeroepen tot Zorgorganisatie van het jaar in een landelijke verkiezing van initiatiefnemer Zorgmarkt, platform voor marktwerking en ondernemen. 

Aanpakkers

‘ZorgZakers’ weten van aanpakken en lopen nooit weg voor complexe zorgvragen. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. Uitdagingen gaan we met opgestroopte mouwen te lijf. Niet eindeloos blijven praten, maar gewoon doen!

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965