icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

BTN

De ZorgZaak is aangesloten bij BTN,  een vereniging die zich sterk maakt voor cliëntkeuze en het zoveel mogelijk in eigen regie van de cliënt leveren van zorg. Dit doet BTN door in haar activiteiten en werkwijze over financieringsstromen en -stelsels heen te zoeken naar oplossingen. Oplossingen die zowel voor cliënt als organisatie continuïteit en tevredenheid opleveren. De leden van BTN worden ondersteund bij het bedenken van nieuwe concepten die doorontwikkeling mogelijk maken op het gebied van kraamzorg, de hervorming van de langdurige zorg die nu plaatsvindt en de verbinding zoeken bij andere domeinen dan wel diensten. Dit gebeurt in de verschillende secties van BTN; sectie kraamzorg, sectie zorg thuis en sectie welzijn.

BTN doet dit door belangenbehartiging op hoog niveau enerzijds en het vertalen van wet- en regelgeving naar de directe praktijk anderzijds. Op die manier hoopt BTN van toegevoegde waarde te zijn voor haar leden en de cliënten van de leden en dragen wij bij aan de implementatie van de noodzakelijke veranderingen.

Ga hier naar de website van BTN.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965