icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Zorg van de toekomst

Kloosterstaete - Zorg

Wanneer u in Kloosterstaete woont bent u verzekerd van de hulp van professionele zorgverleners van de ZorgZaak. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te laten zijn. 

Op basis van de drie pijlers Gezondheid, Gastvrijheid en Gemak (techniek) bieden wij de zorg van de toekomst aan.

GEZONDHEID

Mensen voelen zich beter en zijn gelukkiger wanneer zij zich fit en gezond voelen. Gezonde voeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan bewegingsprogramma’s zorgen voor gezondheidswinst, meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid. Vandaar dat aan onze bewoners een veelzijdig gezond- en fitheidsprogramma wordt aangeboden waarin voeding en beweging centraal staan.

GASTVRIJHEID

Onze medewerkers doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zich snel thuis zult voelen in uw nieuwe woonomgeving. Warm en gastvrij, zoals het hoort. Uiteraard met de beste zorg! De inrichting en aankleding van de gemeenschappelijke ruimten zorgen er voor dat onze bewoners zich thuis, verzorgd en op hun gemak voelen. De zelfstandige appartementen mogen naar eigen smaak worden ingericht. Wel zo vertrouwd!

GEMAK (TECHNIEK)

Hiermee bedoelen wij bijvoorbeeld automatische verlichting, valsignalering, deurcamera’s en centraal bedienbare gordijnen en verlichting. Familie en/of mantelzorgers kunnen, indien gewenst, via een gebruiksvriendelijke app op de hoogte blijven van het wel en wee van de bewoners. De bewoners krijgen de beschikking over een tablet vol met handige en gemakkelijk te gebruiken toepassingen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965