icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Voeding

Kloosterstaete - Voeding

Bij Kloosterstaete vinden wij het belangrijk om goede en verantwoorde maaltijden te serveren zodat onze bewoners daar maximaal profijt van hebben. We zetten ons in voor voedselaanbod uit de eigen regio, gezond en verantwoord. Gezond eten betekent o.a. veel variatie in voeding, regelmaat aanbieden en gerechten serveren met de juiste voedingswaarden.

Bij het bereiden van onze maaltijden staat de kwalificatie "Vers en Gezond" altijd voorop. Daarnaast proberen we zo veel mogelijk variatie aan te bieden waarbij rekening wordt gehouden met de benodigde mineralen, vitamines, goede eiwitten en vetten. Goede en gezonde voeding draagt bij aan de vitaliteit van onze bewoners waardoor deze zich actiever en energieker zullen voelen. Het verstrekken van gevarieerde, gezonde voeding met verse producten uit de eigen regio is dan ook één van de pijlers van het Kloosterstaete concept. Gezond én lekker, dat gaat zéker samen! 

Kloosterstaete

Het ontbijt, de lunch en het diner wordt aangeboden in de gezamenlijke woon/eetkamer van Kloosterstate. Dit zijn altijd belangrijke sociale contactmomenten voor onze bewoners, net als de koffie- en theemomenten en de dagbestedingsactiviteiten. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965