icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Zorg assistent, woonlocaties

Zorg assistent, woonlocaties

Altijd al in de ouderenzorg willen werken, maar geen ervaring? Dit is je kans!

Droom jij van een baan in de zorg? De Zorgzaak biedt jou de kans om een scholing te volgen tot Zorg assistent.
Bij verschillende woonlocaties in Veenoord, Slagharen en Hoogeveen verwelkomen we graag collega’s die als Zorg assistent willen werken, 20-26 uur per week.

In september ga je een korte scholing volgen

Eén dagdeel per week, op donderdagmiddag, volg je de module Assisteren bij Zorg en Welzijn van het Alfa College in Hoogeveen. Startdatum 22 september 2022. Na afronding heb jij een erkend certificaat op zak.

Wat zijn de voorwaarden? De Zorgzaak betaalt jouw scholing en de uren die je kwijt bent aan de scholing. En er zijn mogelijkheden om eventueel een vervolgopleiding te doen.

Wat ga je doen?

Als Zorg assistent werk je altijd samen met een verzorgende IG, een helpende, een gastdame of een verpleegkundige.

Jij helpt jouw collega's bij de dagelijkse zorg voor de bewoners. Zo assisteer je bijvoorbeeld bij het tandenpoetsen, aankleden of douchen. Daarnaast zorg je ervoor dat de bewoners een fijne dag hebben, bijvoorbeeld door een spelletje met hen te doen of de krant voor te lezen. We verwachten dat je scherp oplet op de gezondheid en het welzijn van de bewoners. Je ondersteunt in de huiskamer en je speelt een rol bij het serveren van en het begeleiden bij maaltijden.

Zie jij bijzonderheden? Dan geef je dit door aan  je collega's. Onze bewoners maken graag een praatje. Een vlotte babbel en een luisterend oor worden daarom echt gewaardeerd. Je wordt ingeroosterd op de ochtend-, middag- of avonddienst. Eens per twee weken werk je in het weekend.

Wat ga je verdienen? Je wordt ingeschaald in FWG20. Dit betekent dat je € 11,68 bruto per uur verdient. Naast je salaris heb je ook recht op vakantiegeld, uitbetaling van verlofuren en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je verdiende loon.

Heb je affiniteit met de ouderenzorg, en zou je je op termijn graag verder willen ontwikkelen in de zorg, solliciteer dan snel via onderstaande link. 

Kloosterstaete in Hoogeveen

Zorgvilla in Veenoord

Huize de Eik in Slagharen

Voor meer informatie neem contact op met Truida Pathuis (manager woonlocaties) via nummer 06 58817421.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965