icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Vakantiemedewerkers Gastdame/heer voor de woonlocaties

Vakantiemedewerkers Gastdame/heer voor de woonlocaties

Kun jij het verschil maken?

Wij zijn De Zorgzaak. Op basis van onze 3 pijlers, gezondheid, gastvrijheid en gemak (techniek), verlenen wij onze zorg bij mensen thuis en in onze woonlocaties. Dat doen we in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Samen met zo’n 600 collega’s maken we iedere dag het verschil in het leven van onze cliënten. Bij alles wat we doen, staat het belang van die client bovenaan. We stimuleren een gezond leven en doen dat gastvrij. Met behulp van moderne technieken maken we het zo gemakkelijk mogelijk voor onze cliënten.

Zoek jij een vakantiebaan met veel afwisseling waarbij je iets kunt betekenen voor een ander? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vakantiemedewerkers Gastdame/heer voor de woonlocaties

Beschikbaar voor 15 tot 32 uur

In de provincie Drenthe zoeken wij voor de zomerperiode enthousiaste collega’s voor de woonlocaties de Kloosterstaete in Hoogeveen, De Eik in Slagharen en De ZorgVilla in Veenoord.

We zoeken een echte gastvrouw of heer in hart en nieren die een belangrijke bijdrage levert door te zorgen voor een gastvrij en plezierig leef- en verblijfklimaat voor zowel cliënten, familie als bezoekers van onze woonlocatie. Je staat elke dag klaar voor onze bewoners en hun familie en verplaatst je met veel liefde en geduld in hun belevingswereld. Je zorgt voor voldoende toezicht op de huiskamers, begeleid bewoners tijdens gezamenlijk koffie, thee en maaltijdmomenten en geeft daarbij invulling aan welzijnsactiviteiten.  Daarnaast ben jij het eerste aanpreekpunt voor bewoners voor al hun vragen over de woonlocatie, gedeelde faciliteiten in het pand en services die het woonplezier vergroten.

Functie eisen:

  • MBO werk en denk niveau
  • gastvrij
  • contactueel sterk
  • aandacht voor welbevinden

Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature, neem dan contact op met de  Manager Woonlocaties : Truida Pathuis 06-58817421.

Het is belangrijk dat je minimaal 3 weken beschikbaar bent in de periode juli t/m augustus 2021.

Wekt dit je interesse vul dan het onderstaande online sollicitatieformulier in.

VAKANTIEKRACHT GASTVROUWEN - SOLLICITEREN

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965