icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp

Medewerker ICT

Kun jij het verschil maken?

Wij zijn De ZorgZaak. Op basis van onze drie pijlers, Gezondheid, Gastvrijheid en Gemak (Techniek), verlenen wij onze zorg bij mensen thuis en in onze woonlocaties. Dat doen we in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Samen met zo’n 600 collega’s zijn we iedere dag bezig om het verschil te maken in het leven van onze cliënten. Bij alles wat we doen, staat het belang van die cliënt bovenaan. We stimuleren een gezond leven, doen dat gastvrij en, met behulp van moderne technieken, maken we het zo gemakkelijk mogelijk voor onze cliënten.  Zo maken wij het verschil. Kun jij ons daarbij helpen?

In verband met versterking van ons team, zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

ICT medewerker

MBO niv 4  ( 16 uur per week)

Locatie: Hoogeveen

Ben jij die handige Harrie met een passie voor ICT? Kun je goed met mensen omgaan? Ben jij een enthousiaste student en heb je zin om, eventueel  naast je studie, 16 uur per week samen met je ICT collega’s aan de slag te gaan? Dan nodigen wij jou uit om snel te solliciteren.

Functiebeschrijving:
Als medewerker ICT werk je in een enthousiast team. Door middel van ons ticket systeem ontvang je je opdrachten. Omdat het bijvoorbeeld zal gaan om praktische vraagstukken,  zoals het inregelen van desk- of laptops of mobiele telefoons, ben je veel in contact met de collega’s in het werkveld. Een combinatie van oplossingsvermogen en goede communicatie met de verschillende afdelingen zijn belangrijk. Problemen van gebruikers worden altijd zo snel mogelijk opgelost. Ook als jij dit zelf nog niet kan, zorg je ervoor dat je het probleem doorspeelt naar de juiste collega. Zo draag jij altijd je steentje bij aan het succes van je ICT afdeling.

Je zal voornamelijk werken vanuit het hoofdkantoor in Hoogeveen.

Wat verwachten wij van jou?

  • (studerend) MBO 4 opleiding richting ICT;
  • Je hebt passie voor ICT en kunt zelfstandig ICT taken oppakken;
  • Sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gemiddeld 16 uur in de week beschikbaar.

Wij bieden:

  • Een leuke baan naast je studie, waarbij je deels via het ticketsysteem taken krijgt toebedeeld, maar waarbij je ook zelf kunt aangeven waar je nog meer kan betekenen voor de ZorgZaak. Eigen initiatief wordt bij ons bijzonder gewaardeerd.
  • Marktconform salaris

Interesse?
Solliciteer dan zo snel mogelijk online via de onderstaande button Je krijgt zo snel mogelijk reactie van ons!

Solliciteer nu online

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965