icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Manager Gastvrijheid & Gezondheid voor de ZorgVilla

Manager Gastvrijheid & Gezondheid voor de ZorgVilla

“Zelfstandig leiding geven
aan een uniek
woon-zorg concept met een enthousiast team
en een glimlach toveren op het gezicht van onze bewoners.
Dat is je nieuwe baan als 
Manager Gastvrijheid & Gezondheid van de ZorgVilla”.

De ZorgVilla
In het Drentse Veenoord is de ZorgVilla gevestigd, een kleinschalige, particuliere woonzorg voorziening. In De ZorgVilla wordt professionele zorg geboden aan mensen met een lichamelijke en/of geestelijke zorgvraag.  De ZorgVilla biedt aan zowel ouderen als jongeren een comfortabele en stijlvolle woongelegenheid met 24/7 uur zorggarantie.  Op basis van de drie pijlers Gezondheid, Gastvrijheid en Techniek wordt in de ZorgVilla de zorg van de toekomst aangeboden. 
De ZorgVilla is onderdeel van de ZorgZaak Groep, een innovatieve en vooruitstrevende zorgorganisatie met een hoofdkantoor in Hoogeveen, dependances in Assen, Hoogeveen en Meppel en woonlocaties in Hoogeveen, Veenoord en Slagharen.  De zorgverlening in de ZorgVilla wordt uitgevoerd door zorgverleners van de ZorgZaak. De missie van de ZorgZaak is al meer dan 25 jaar: “Wij maken het verschil in het leven van mensen”.

Voor de ZorgVilla zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:

Manager Gastvrijheid & Gezondheid (m/v)

Locatie: Veenoord / Nieuw Amsterdam

Wij zoeken:
Een enthousiaste collega op hbo-niveau met een dienstverlenende en servicegerichte instelling en aantoonbaar leidinggevende capaciteiten.

Dit ga je doen:
Als Manager Gastvrijheid & Gezondheid van de ZorgVilla heb je de dagelijkse leiding van de ZorgVilla en ben je verantwoordelijk voor de KPI’s van de woonlocatie. Je geeft leiding aan een jong en dynamisch team van ca. 30 personen. Je bent primair verantwoordelijk voor het uitwerken, uitdragen en bewaken van het ZorgZaak concept op basis van de pijlers Gezondheid (vitaal ouder worden door middel van een gezonde levensstijl), Gastvrijheid (oog voor wensen en behoeften van onze bewoners) & Techniek (gebruikmaking van innovatieve hulpmiddelen). 

Samen met het team zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening. Je bent het aanspreekpunt voor de bewoners en je ontwikkelt zelfstandig nieuwe initiatieven die er op gericht zijn om de beleving van de bewoners zo optimaal mogelijk te laten zijn. Je vertaalt strategische doelstellingen naar concrete acties en targets en bewaakt de vastgestelde budgetten. Je vindt het geen probleem om ook in de weekenden en avonden te werken.

Je werkomgeving:
Wij kennen een open en informele sfeer waar ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Hard werken wordt afgewisseld met humor. 

Jouw profiel
Je weet tot in detail het concept van Gastvrijheid en Gezondheid door te voeren in de dagelijkse wereld van de ZorgVilla. Je maakt het concept voelbaar en herkenbaar voor zowel de bewoners en hun familie als voor de medewerkers. Een zorgachtergrond heb je niet nodig, de verantwoordelijkheid voor de zorgverlening van onze bewoners ligt bij een collega waar je nauw mee samenwerkt.

Je bent een enthousiast en energiek persoon met hbo werk en denk niveau. Je bent innovatief, prestatiegericht, stressbestendig en je kunt anderen coachen en enthousiasmeren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt gastvrijheid en klantbeleving in je DNA. Je hebt inlevingsvermogen en werkt oplossingsgericht. Je bent ondernemend en zet je netwerk in waar nodig. Je ziet het als een uitdaging om het concept Gastvrijheid en Gezondheid vorm te geven bij de ZorgVilla. Ervaring in een leidinggevende, servicegerichte functie is een must. Daarnaast verwachten wij een duidelijke visie op beleving van wonen en zorg. 

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

-         Een unieke kans om het verschil te maken in het leven van mensen
-         Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
-         Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief
-         Werken in een jong en enthousiast team in een informele omgeving
-         Een marktconform salaris
-         Goede secundaire voorwaarden
-         Tot een 36-urige werkweek

Je reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct online via de onderstaande link. 
Creativiteit wordt op prijs gesteld. Word je uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, dan maken wij graag kennis op een door jou uitgezochte locatie voor het gesprek. Je hebt daarbij direct de mogelijkheid om jouw visie op Gastvrijheid en Gezondheid op een woonlocatie als de ZorgVilla aan ons te tonen.

KLIK HIER OM DIRECT TE SOLLICITEREN!

Meer informatie

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Aliene Haar, directeur woonlocaties van de ZorgZaak, aliene.haar@zorgzaak.nl, 0528 - 341 965. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O van de ZorgZaak, personeelszaken@zorgzaak.nl, 0528 - 341 965.

Meer informatie over De ZorgVilla vind je op www.dezorgvilla.nl.  

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965