icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Innovatieve Wijkbegeleiders en Begeleiders (M/V)

Innovatieve Wijkbegeleiders en Begeleiders

Kun jij het verschil maken?

Sinds 1993 verleent de ZorgZaak zorg thuis en op woonlocaties in de provincies Groningen, Drenthe en Noord-Overijssel. Inmiddels werken er zo’n 600 medewerkers voor de ZorgZaak. De ZorgZaak beschikt over een hoofdkantoor in Hoogeveen, dependances in Assen, Hoogeveen en Meppel en woonlocaties in Hoogeveen, Veenoord en Slagharen.
Onze missie is al meer dan 25 jaar: “Wij maken het verschil in het leven van mensen”.

Om het verschil te blijven maken voor onze cliënten en medewerkers zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Specifiek voor de begeleiding gaan wij starten met een nieuw nog mede te ontwikkelen begeleidingsmodel. Wij zijn daarom op zoek naar:

INNOVATIEVE WIJKBEGELEIDERS & BEGELEIDERS (M/V)

die ons helpen met het realiseren van ons nieuwe E-health team dat op een vernieuwende en innovatieve manier begeleiding gaat geven aan onze cliënten.

Ben jij op zoek naar ons?

De huidige zorgmarkt vraagt om vernieuwing. Ook onze cliënten vragen hierom. Nieuwe inzichten en nieuwe technische ontwikkelingen maken het mogelijk om nóg meer het verschil te kunnen maken. De doelstelling is door onze zorgverlening anders te gaan organiseren wij nog meer het verschil maken door:
- onze cliënten beter bedienen door meer maatwerk te leveren;
- onze zorgverlening efficiënter inzetten en zo inspelen op de krapte op de arbeidsmarkt;
- doelmatigere inzet van zorggelden door sneller resultaat te boeken.  

Hoe we dit doen?

Dat hangt ook voor een groot gedeelte van jou af. Innovatie en vernieuwing doen we immers samen! Samen met jou stellen wij een nieuw begeleidingsmodel op. Spreekt dit je aan? Ben jij op zoek naar een nieuwe, spannende uitdaging? Vind jij ook dat de zorgverlening in Nederland aan verandering toe is? Dan ben jij op zoek naar ons! Mogen we ons even verder aan je voorstellen?

Dit zijn wij!

De ZorgZaak is de meest vernieuwende zorgaanbieder van Noord-Nederland. Zo maken wij al jaren gebruik van zorg op afstand met smartphones en tablets, waren wij de eerste zorgaanbieder die automatische medicijndispensers en mobiele persoonsalarmering gebruikten, werken wij al jaren met digitale dossiervorming en zijn wij leidend met betrekking tot het aanbod van domotica bij onze cliënten thuis en in onze woonlocaties. En dat al meer dan 25 jaar.

Dit ben jij!

Wij zijn voor ons nieuwe E-health team op zoek naar de meest vernieuwende en vooruitstrevende wijkbegeleiders en begeleiders. Samen met jou stellen we een nieuw begeleidingsmodel op dat wars is van bestaande schotten, structuren, systeembeperkingen en ”oud denken”. Samen gaan wij de wereld bewijzen dat maatwerk en goedkopere zorg hand in hand kunnen gaan. Samenvattend ben jij iemand die:
- vernieuwend bezig wilt zijn;
- out of the box kan denken;
- beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- een netwerk kan opbouwen en onderhouden;
- een relevante opleiding heeft;
- het verschil wilt maken!

Wat bieden wij jou?

- een uitdagende en spannende baan in de zorgverlening die je voor een groot gedeelte zélf gaat invullen;
- de mogelijkheid om je te onderscheiden van anderen;
- samenwerken met een jong, enthousiast team dat op zoek is naar nieuwe grenzen;
- Niveau 3, 4 en 5
- Uren in overleg
- uiteraard prima arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Ik ben enthousiast! En nu?

Spreekt bovenstaande jou aan? Wacht dan niet langer en solliciteer nu online via de onderstaande button. Heb je toch eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze manager Zorg en Begeleiding Marlies Bijl, tel.: 06 – 58 80 47 58.

IK DOE MEE!

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965