icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Huize De Eik - Verpleegkundige MBO 4

Huize De Eik - Verpleegkundige MBO 4

Maak jij het verschil?
Wij zijn De Zorgzaak. Op basis van onze 3 pijlers, gezondheid, gastvrijheid en gemak (techniek), verlenen wij onze zorg bij mensen thuis en in onze woonlocaties. Dat doen we in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Samen met zo’n 600 collega’s willen wij iedere dag het verschil  maken in het leven van onze cliënten. Bij alles wat we doen, staat het belang van die client voorop. We stimuleren een gezond leven en doen dat gastvrij. Met behulp van moderne technieken maken we het zo gemakkelijk mogelijk voor onze cliënten.

Om het verschil te blijven maken voor onze cliënten en medewerkers zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Wij horen graag welke ideeën jij daarover hebt.

Voor onze woonlocatie Huize de Eik in Slagharen zijn wij zijn per direct op zoek naar een:

Verpleegkundige MBO 4 voor 28 – 32 uur per week

locatie: Slagharen

Functiebeschrijving

Binnen de woonlocaties wordt (thuis)zorg verleend op basis van WLZ en ZVW. Afhankelijk van de zorgvraag verricht je persoonsgerichte lichamelijke verzorging en verpleegtechnische handelingen. Je werkt binnen een klein zorgteam en je kent een grote mate van zelfstandigheid.

Als verpleegkundige op de woonlocaties heb je coördinerende taken. Je bent verantwoordelijk voor het motiveren en begeleiden van het zorgteam om tot de beste persoonsgerichte en hoog kwalitatieve zorg te komen. Je fungeert als 1e aanspreekpunt voor de inhoudelijke gang van zaken op de locatie en je hebt een belangrijke rol bij het stimuleren, bewust maken van, instrueren en coachen van collega’s. Je werkt nauw samen met de wijkverpleegkundige.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een diploma MBO-4 verpleegkunde, BIG geregistreerd
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (ouderen); werkervaring met de doelgroep is een pré
  • Je hebt goede communicatievaardigheden en een gastvrije werkhouding
  • Je kunt goed zelfstandig werken en beschikt over probleemoplossend vermogen je hebt lef, houdt van dynamiek en zet door
  • Je hebt een flexibele werkhouding en neemt verantwoordelijkheid voor de coördinerende taken
  • Je kunt de zorg rondom de cliënten coördineren, zorgplannen evalueren en bent bekend met EVV-schap

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een collegiaal, betrokken en professioneel team; contract voor de duur van 12 maanden, bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd; salaris conform CAO VVT, FWG 45.

Interesse?
Vul dan het online sollicitatieformulier in. Een spoedige reactie stellen wij zeer op prijs en wordt direct behandeld. Heb je nog vragen, neem dan contact op met manager woonlocaties Truida Pathuis, telefoon 06 58817421.

Klik hier om direct online te solliciteren!

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965