icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Huishoudelijk Verzorgende Regio Westerveld

Vacature Huishoudelijk Verzorgende Regio Westerveld

Heb jij een hart voor de zorg? Kan jij verantwoordelijkheid dragen voor huishoudelijke werkzaamheden? En wil jij het verschil maken in het leven van cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de regio Westerveld zijn wij op korte termijn op zoek naar

Huishoudelijke medewerker
minimaal 3 uur per week


Wie zijn wij nou eigenlijk? Wij zijn de Zorgzaak en wij verlenen zorg in onze woonlocaties en bij de mensen thuis. Die zorgverlening doen op basis van 3 pijlers namelijk gezondheid, gastvrijheid en gemak (techniek).  Wij zijn werkzaam in de provincies Drenthe en Overijssel. Samen met zo’n 600 collega’s maken we iedere dag het verschil in het leven van onze cliënten.

Functiebeschrijving
Als huishoudelijk medewerker bij De ZorgZaak ben jij als eerste verantwoordelijk voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten thuis. Je helpt bij de dagelijkse werkzaamheden zoals wassen, strijken, ramen zemen en stofzuigen Je staat dichtbij de cliënt en zoekt samen naar oplossingen. Doelstelling is de cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving te laten wonen.
Verder ben je alert op veranderingen in de situatie van de cliënt en signaleert deze.

Wat vragen wij van jou?

  • Inzicht en ervaring met huishoudelijk werk
  • Affiniteit met zorg
  • Zelfstandige en flexibele werkhouding
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Maximale woon-werk afstand: 15 km.
  • Je leeftijd is minimaal 17 jaar
  • Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar


Wat krijg je?
Een uitdagende en flexibele baan bij een jong en dynamisch bedrijf waar de cliënt altijd en overal centraal staat. Een marktconform salaris volgens het cao VTT schaal HbH. Deze schaal begint bij €12,40 per uur. 

Interesse?
Vul dan voor de regio Westerveld het online sollicitatieformulier in. Heb je nog vragen over de vacature of de procedure neem dan contact op met de planning 0528 341965.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965