icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Coördinator Finance & Control

Coördinator Finance & Control

Functieomschrijving

De ZorgZaak is in beweging en dat binnen een dynamische sector. Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest bij De ZorgZaak en daarom ben jij meer dan welkom. Jij bent namelijk de ijzervreter die de organisatie nodig heeft om Finance & Control verder op te bouwen qua kennis, kunde en sparringrol naar het MT en de bestuurder. Alles gericht op ontwikkeling, beheersing en informatievoorziening.

Je brengt orde en structuur. Begeleidt de afwikkeling van keuzes en ontwikkelingen uit het verleden. Werkt met de mensen achterstallig werk weg. Er is al een berg weggewerkt, maar ze zijn er nog niet. Kortom: De basis terug op orde brengen, concreet stappen zetten en daarmee met elkaar positief vooruit kijken. De toekomst en lange termijn weer centraal. Je durft als zelfstandige professional stelling te nemen en directief te zijn waar nodig. Op alle niveaus. En je hebt er ook geen moeite mee om duidelijkheid en directheid terug te krijgen.

Zelfregie typeert jou. Daarvoor heb je ruimte nodig. Wat je niet weet, zoek je op en uit. Je haalt informatie op en neemt anderen daarin mee. Na wat roerige jaren hebben de medewerkers een collega nodig met oog voor hen, die inspireert, de positiviteit inbrengt en duidelijkheid verschaft in verwachtingen. Jij begeleidt en ondersteunt.

Het is een MT-rol voor minimaal 32 uur per week. Jouw standplaats is het kantoor in Hoogeveen. Hybride werken wordt omarmd, maar is in de eerste 3 tot 4 maanden nog even niet handig. Je moet de organisatie leren kennen, de processen en systemen ontdekken en begrip krijgen voor wat er speelt en nodig is. En daarvoor moet je op locatie zijn. Maar dat begrijp jij als geen ander.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature of rechtstreeks solliciteren wordt door De ZorgZaak niet op prijs gesteld. De werving wordt begeleid door externe partner ISA GROUP middels Recruitment & Sourcing Advice.

Ben je nieuwschierig geworden naar deze vacature, kijk dan voor meer informatie op : https://www.isagroup.nl/vacatures/vacature-coordinator-finance-control-677750-11.html

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965