icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Dagbesteding bij de ZorgZaak

Dagbesteding

Voor een zinvolle daginvulling biedt de ZorgZaak dagbesteding aan voor de bewoners van onze woonlocaties en directe omgeving. Wij bieden tal van activiteiten in een gestructureerd en gevarieerd dagprogramma voor één of meerdere dagdelen per week. De deelnemers worden gestimuleerd om de mogelijkheden die zij hebben op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied te gebruiken en, waar mogelijk uit te breiden.

 

De ZorgVilla

De ZorgVilla - Veenoord
De ZorgZaak biedt dagbesteding aan in de ‘ZorgVilla’ in Veenoord/Nieuw-Amsterdam (Drenthe). Daar is een riante villa omgebouwd tot een kleinschalige particuliere woonzorgvoorziening in een landelijke omgeving.

Ga hier naar de website van de ZorgVilla


Huize De Eik

De ZorgVilla - Veenoord
Ook in Huize De Eik in Slagharen wordt dagbesteding aangeboden. Huize De Eik is een voormalig klooster, omgebouwd tot een kleinschalige, particuliere woonzorgvoorziening. Huize De Eik heeft een samenwerking met IVN (Instituut Voor Natuureducatie en Duurzaamheid) met betrekking tot het project Grijs, Groen en Gelukkig. 
Klik hier voor meer informatie over Grijs, Groen en Gelukkig.

Ga hier naar de website van Huize De Eik

 

Financiering

Dagbesteding kan onderdeel uitmaken van de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wij kunnen u bij het aanvraagtraject begeleiden. Daarnaast is het mogelijk om op particuliere basis met eigen financiële middelen deze zorg in te kopen.

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965