icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Eerstelijns Verblijf bij de ZorgZaak

De woonlocaties van de ZorgZaak

De ZorgZaak beschikt over 3 prachtige woon-zorg locaties in Hoogeveen, Veenoord en Slagharen. Hier kunt u comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg wonen.
In onze woonlocaties bieden wij kleinschalig wonen met zorg aan, waarbij gezondheid, gastvrijheid en gemak centraal staan.

 

Locaties

- De ZorgVilla, Veenoord (website)
- Huize De Eik, Slagharen (website)
- Kloosterstaete, Hoogeveen (website)

Heeft u zelf, uw partner, of een familielid zorg nodig?
In onze woon-zorg locaties zijn zelfstandige zorgappartementen gerealiseerd met 24/7 uur zorggarantie. Wij bieden vrijwel alle vormen van geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg.

  • Permanent (langdurend) verblijf
    Speciaal voor mensen die intensieve tot zeer intensieve zorg of begeleiding nodig hebben.
  • Tijdelijk (kort)verblijf
    Bijvoorbeeld tijdens een revalidatieperiode na een behandeling in het ziekenhuis, of wanneer het zelfstandig wonen nog niet helemaal verantwoord is.

Drie pijlers

Op basis van de drie pijlers Gezondheid, Gastvrijheid en Techniek  bieden wij de zorg van de toekomst aan.

Gezondheid
Mensen voelen zich beter en zijn gelukkiger wanneer zij zich fit en gezond voelen. Gezonde voeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan bewegingsprogramma’s zorgen voor gezondheidswinst, meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid. Vandaar dat aan onze bewoners een veelzijdig gezond- en fitheidsprogramma wordt aangeboden waarin voeding en beweging centraal staan.

Gastvrijheid
Onze medewerkers doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zich snel thuis zult voelen in uw nieuwe woonomgeving. Warm en gastvrij, zoals het hoort. Uiteraard met de beste zorg! De inrichting en aankleding van de gemeenschappelijke ruimten zorgen er voor dat onze bewoners zich thuis, verzorgd en op hun gemak voelen. De zelfstandige appartementen mogen naar eigen smaak worden ingericht. Wel zo vertrouwd!

Techniek
Denk hierbij aan automatische verlichting, valsignalering, deurcamera’s en centraal bedienbare gordijnen en verlichting. Familie en/of mantelzorgers kunnen, indien gewenst, via een handige app op de hoogte blijven van het wel en wee van de bewoners. De bewoners krijgen de beschikking over een tablet vol met handige en gemakkelijk te gebruiken toepassingen. De aangeboden voorzieningen kunnen per woonlocatie variëren. 

Vergoeding

Voor het verkrijgen van zorg, begeleiding en behandeling hebt u een indicatie nodig. Een indicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. De meeste zorg wordt vergoed door de Wet langdurige zorg (Wlz).

Aanmelden of meer informatie
Wij geven u graag informatie en kunnen u eventueel helpen bij het aanvragen van de zorgindicatie. 
Bel met ons klantbureau (0528 - 341 965) of stuur een e-mail naar info@zorgzaak.nl

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965