icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Eerstelijns Verblijf bij de ZorgZaak

Beschermd Wonen

Beschermd wonen op grond van de Wet maatschappelijk ontwikkeling (Wmo) is voor volwassen mensen met psychische of psychosociale problemen, die tijdelijk niet zelfstandig kunnen wonen, ook niet met hulp van bijvoorbeeld een mantelzorger of met begeleiding van een hulpverlener. De mate van begeleiding verschilt; van enkele uren tot 24 uur per dag, zeven dagen per week. 
Op de woonlocaties van de ZorgZaak krijgen de bewoners hulp en ondersteuning.

Samen met de begeleider brengen we uw zorgvraag in kaart en stellen we haalbare doelen op. Hierbij wordt vooral gekeken naar wat u  kunt of zou willen kunnen. 

Wij bieden een inspirerende en veilige woonomgeving, dagbestedingsactiviteiten en structuur. We begeleiden de bewoners op individueel niveau in hun zelfredzaamheid zodat zij mee kunnen blijven doen in de samenleving of op termijn weer zelfstandig kunnen wonen. 

Locaties
De ZorgZaak biedt Beschermd Wonen aan op de volgende woonlocaties:

- De ZorgVilla, Veenoord (website)
- Huize De Eik, Slagharen (website)
- Kloosterstaete, Hoogeveen (vanaf januari 2019) (website)

Aanmelden of meer informatie
Wilt u informatie of u of iemand uit uw omgeving in aanmerking komt voor Beschermd Wonen? Wij geven u graag informatie en kunnen u helpen bij het aanvragen van de zorgindicatie. 
Bel met ons klantbureau (0528 - 341 965) of stuur een e-mail naar info@zorgzaak.nl

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Heeft u zorg nodig?

Bel 0528 - 341 965